МОГУЋНОСТИ И ИЗАЗОВИ САВРЕМЕНОГ - POST COVID ДРУШТВА
скуп се изводи путем Интернета
Код одобреног скупа: 663
Вебинар
Aкадемија струковних студија Београд
Булевар Зорана Ђинђића 152а
Андреа Жерајић
andreazerajic@gmail.com
0631110777
0631110777
МОГУЋНОСТИ И ИЗАЗОВИ САВРЕМЕНОГ - POST COVID ДРУШТВА
Упознавање са информацијама везаним за POST COVID ситуацију у друштву од значаја за наставу предмета који се односе на здравље, исхрану, храну, туризам, хотелијерство и друге сегменте друштва
COVID-19 – Шта знамо до сада? Лекови и исхрана - могуће интеракције у току и након инфекције Covid-19 Исхрана и суплементација пацијената после прележаног Covid-19-a Утицај пандемије Covid-19 на сектор туризма и смештајне индустрије у Србији – нова нормалност Очекивања и преференције гостију у хотелијерству у PostCovid периоду Улога стратешких комуникација у развоју туризма у PostCovid периоду Гастрономијa и агротуризам током/након пандемије
унапређење компетенција наставника у области планирања и реализације наставе оријентисане на исходе (подизање нивоа методичких знања релевантних за циљеве и исходе предмета/области)
предавач Бојана Луковић , Академија струковних студија Београд, Одсек ВЗШ
професор струковних студија Исидора Милановић , Академија струковних студија Београд, Одсек ВЗШ
предавач Верослава Станковић , Академија струковних студија Београд, Одсек ВЗШ
Доктор наука за менаџмент и бизнис Ивана Лончар , : Академија струковних студија Београд - Одсек ВХШ
Мастер менаџер модул: Гастрономија Милош Ћирић , Академија струковних студија-Одсек ВХШ
доктор економских наука Георги Генов , АССБ одсек ВТШ
Дипломирани мастер менаџер, Специјалиста Владимир Павковић , Академија струковних студија-Одсек ВТШ
1
100
Наставник разредне наставе
Наставник предметне наставе - гимназија
Наставник општеобразовних предмета - средња стручна школа
Наставник стручних предмета - средња стручна школа
Наставник изборних и факултативних предмета
Стручни сарадник у школи
1000 РСД
Претходна одржавања
# | Место | Датум | Број учесника |
---|---|---|---|
# | Место | Датум | Број учесника |
1 | online | 22.01.2022. | 31 |