МОГУЋНОСТИ И ИЗАЗОВИ САВРЕМЕНОГ - POST COVID ДРУШТВА
скуп се изводи путем Интернета                                                                           
                                                                        Код одобреног скупа: 663    
                                                                   
Вебинар
 Aкадемија струковних студија Београд 
Булевар Зорана Ђинђића 152а
 
 Андреа Жерајић
andreazerajic@gmail.com
0631110777
0631110777
МОГУЋНОСТИ И ИЗАЗОВИ САВРЕМЕНОГ - POST COVID ДРУШТВА
Упознавање са информацијама везаним за POST COVID ситуацију у друштву од значаја за наставу предмета који се односе на здравље, исхрану, храну, туризам, хотелијерство и друге сегменте друштва
COVID-19 – Шта знамо до сада? Лекови и исхрана - могуће интеракције у току и након инфекције Covid-19 Исхрана и суплементација пацијената после прележаног Covid-19-a Утицај пандемије Covid-19 на сектор туризма и смештајне индустрије у Србији – нова нормалност Очекивања и преференције гостију у хотелијерству у PostCovid периоду Улога стратешких комуникација у развоју туризма у PostCovid периоду Гастрономијa и агротуризам током/након пандемије
унапређење компетенција наставника у области планирања и реализације наставе оријентисане на исходе (подизање нивоа методичких знања релевантних за циљеве и исходе предмета/области)
                                                                             
                                                                                                                                                          предавач Бојана Луковић , Академија струковних студија Београд, Одсек ВЗШ
                                                                                                                                                          професор струковних студија Исидора Милановић , Академија струковних студија Београд, Одсек ВЗШ
                                                                                                                                                          предавач Верослава Станковић , Академија струковних студија Београд, Одсек ВЗШ
                                                                                                                                                          Доктор наука за менаџмент и бизнис Ивана Лончар , : Академија струковних студија Београд - Одсек ВХШ
                                                                                                                                                          Мастер менаџер модул: Гастрономија  Милош Ћирић , Академија струковних студија-Одсек ВХШ
                                                                                                                                                          доктор економских наука Георги Генов , АССБ одсек ВТШ
                                                                                                                                                          Дипломирани мастер менаџер, Специјалиста Владимир Павковић , Академија струковних студија-Одсек ВТШ
                                                                                                                                                           
1
100
	Наставник разредне наставе
 	Наставник предметне наставе - гимназија
 	Наставник општеобразовних предмета - средња стручна школа
 	Наставник стручних предмета - средња стручна школа
 	Наставник изборних и факултативних предмета
 	Стручни сарадник у школи  
1000 РСД
Претходна одржавања
| # | Место | Датум | Број учесника | 
|---|---|---|---|
| # | Место | Датум | Број учесника | 
| 1 | online | 22.01.2022. | 31 | 
